JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Friday, October 17, 2014

Cutie froggy



Cute tak??..hihihi..nak kumpul koleksi yang ada gambar katak tapi pastikan katak tu mesti comel.




Comel tak baju jumpsuit ne??..suka sangat2..tak sabar nak sarungkan ke badan baby nanti..Insyaallah..

Esok aku ada check up 32minggu..fuh tak terasa betul kandunganku dah masuk 8bulan..macam baru je aku peknan..tup2 dah besar pun baby lam peyut..kuat tendang pulak tu..hihihi..

Ramai yang teka baby boy..aku pun teka macam tu jugak..baby selalu tendang belah kanan perut..sekali dua je tendang sebelah kiri..aku pulak suka tido menyiring ke kanan..so tak dapat d sangkalkan lagi i will get baby boy..

Tapi apa2 pun itu hanya fakta..tuhan yang lebih mengetahui..kita tunggu jelah baby keluar ye..semoga baby sihat dan sempurna..amin..

K lah taknak bebel panjang2..nak sambung buat kerja..papai..

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment