JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Friday, November 07, 2014

Bilik tidur elly n zukhri

Bukan nak tayang bilik tidur dorang tapi nak show off dinding yang baru je aku cat n lekat border.

Sebelum



Memang teruk juga dinding d lukis oleh anak dara aku.dia guna pencil eyeliner aku.mestilah aku marahkan sebab brand mac woo.huhuhu.

Selepas



Aku buat line dulu guna cat coklat.aku guna span je.b4 tu kenalah gam atas bawah dulu supaya tak comot macam gambar kat bawah ne.



Kemudian bila dah kering baru aku lekatkan border.



Cantik tak?ramai juga yang inbox kat fb aku mana aku beli border tu.alahai itu aku print je guna kertas A4.kemudian lekat kat dinding guna gam air.hahaha.

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment