JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Monday, July 07, 2014

Menu sungkai hari ke9 ramadhan



Spegetti..



Bubur kacang campur jagung..



Meehoon goreng pemberian jiranku..



Minuman tropical..

Hari ini hubby bersungkai di luar..so cuma aku n anak2 je bersungkai sebab tu aku masak simple je..hihihi..

posted from Bloggeroid

Sunday, July 06, 2014

Showcase darjah pra

Bulan lepas aku serta adik aku nora menghadiri showcase darjah pra anak2 kami.anak2 kami berdua sama2 duduk sekelas darjah pra darul ehsan.lepas siap semua taklimat di dewan kami para ibubapa pun kekelas darjah pra masing2.jom tengok gambar.malas.nak letak caption.hihihi.














posted from Bloggeroid

Saturday, July 05, 2014

Menyambut birthday azeq yang ke8 tahun

Kami anak beranak je pun sebab takde bajet nak sambut ramai2.aku buat makanan pun janji ada je.kek birthday aku buat simple.



Aku buat pavlova then topping macam biasa guna cream cheese.nak lukis gambar spiderman tapi nampak macam muka alien.lantaklah.



Yang ini shepard pie



Simple cupcake with icing sugar



Buah coktail



Gummy bear



Coklat



N stick candy



Aku buat suprise untuk azeeq.bila dia masuk je mulut senyum lebar.terus kami nyanyikan lagu happy birthday untuk dia.hubby takde masa tu sebab hubby kerja.



Tiup lilin smiley



Seisi potong kek



Pastu makan



Shepard pie aku buat berlapis.bawah aku letak ubi.lepas tu letak daging cincang.atas aku tutup lagi dengan ubi.last aku tabur cheddar cheese.

Aku bagi azeeq beg sekolah je sebagai hadiah.hihihi.

posted from Bloggeroid

Wednesday, July 02, 2014

Menu sungkai untuk hari ini



Air bandung



Ketam goreng



Telur masak merah



Cucur ubi manis



Paling wajib mesti ada kurma

Lagi tinggal setengah jam masa untuk berbuka..pukul 6.37 petang.

posted from Bloggeroid

Hari ke-3 bersungkai

Semalam berbuka dengan menu yang simple



Ada daging masak kicap campur ubi kentang

Sayur bayam tumis belacan

Pais daging

Cucur cekodok

Buah coktail

Minuman air kausar

Buah kurma

Alhamdullilah..arini menu apa ye??

posted from Bloggeroid