JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Friday, September 26, 2014

Beli sikit-sikit

Bila dah masuk 7bulan ne secara automatik kita akan mula prepare beli barang baby sikit-sikit.yelah takkan nak beli sekaligus.memang takkanlah sebab barang baby kan mahal.so kita beli secara berperingkat.

Aku dah start beli baju baby masa 27weeks.hihi.kemarin beli lagi sebagai tambahan.lagipun hubby pun dah terima gaji.so manja2 ngan hubby nak beli baju baby.greenlight is on.

Beli tilam 1set ngan bantal n patung..kiut!



Beli baju sampai 10pasang tapi tak semua size newborn.size newborn aku beli 2pasang je..yang lain semua size 3-6bulan..



Stop beli baju baby sebab dah banyak.nanti2 boleh beli lagi.tunggu baby besar sikit baru shopping.next year kot.next month mau beli beg baby,towel,set bedak n so on.

posted from Bloggeroid

Wednesday, September 24, 2014

Buang habuk

Terlalu lama sudah aku meninggalkan blogku ini sebab kemalasan melanda dan atas sebab2 tertentu..

Sekarang aku tengah peknan 7bulan.Alhamdullilah baby dalam perut terlalu aktif sampai aku sesak napas.semoga baby sihat2 sampai baby keluar..Amin..



Ok bai..

posted from Bloggeroid