JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, October 29, 2014

Laundry-ing

Baru hari ini aku terajin melaundrying baju2 baby.hihihi.












Senang hati bila semua dah harum semerbak.cuma tinggal tuala n barut2 je belum aku laundry.

Itu je yang aku nak update supaya blog aku tak kesunyian.hihi..

posted from Bloggeroid

Monday, October 20, 2014

8bulan

Tak terasa kandunganku sudah pun memasuki 8bulan.baby dalam perut so active.gerak kanan gerak kiri.tendang kanan tendang kiri.perasaan sangat gembira kalau baby sentiasa gerak thats mean perkembangan baby semakin membesar tapi pliss baby janganlah lahir atas 3kg.jenuh mama nak teran nanti dengan kudrat mama yang tak berapa kuat.huhuhu.




Gambar pagi tadi before jalan kerumah mertua sebab nak jaga baby sil aku.perut aku membulat macam bola.banyak yang teka baby boy.hihihi.apa2 jelah asalkan baby sihat n sempurna.tak kisah pun jantina baby sebab aku dah dapat anak lelaki dan perempuan tapi adik beradik aku berharap aku dapat baby girl.hahaha

Awal bulan november nanti nak laundry semua baju2 baby,sarung tangan n stokin serta selimut bantal.

Untuk aku pulak semestinya beli jamu2an tradisional.aku tak suka telan2 pil sebab agak malas nak telan.lagipun rongga mulut aku tak normal macam orang lain.malas nak cerita.yang tau je faham.huhuhu.

Barang baby dah 70% dah beli.barang untuk aku pulak 80%.tak banyak lagi nak dibeli.cuma menunggu masa saja.seremmmm.

Tapi bila sampai ke kedai bahagian barang baby hati meronta2 nak beli juga.memang tak tahan bila tengok barang baby yang comel2 semuanya.rasa nak beli semua.hahaha.

Macam dah panjang pulak aku becerita.esok2lah aku sambung lagi ye.bye.

posted from Bloggeroid

Friday, October 17, 2014

Cutie froggy



Cute tak??..hihihi..nak kumpul koleksi yang ada gambar katak tapi pastikan katak tu mesti comel.




Comel tak baju jumpsuit ne??..suka sangat2..tak sabar nak sarungkan ke badan baby nanti..Insyaallah..

Esok aku ada check up 32minggu..fuh tak terasa betul kandunganku dah masuk 8bulan..macam baru je aku peknan..tup2 dah besar pun baby lam peyut..kuat tendang pulak tu..hihihi..

Ramai yang teka baby boy..aku pun teka macam tu jugak..baby selalu tendang belah kanan perut..sekali dua je tendang sebelah kiri..aku pulak suka tido menyiring ke kanan..so tak dapat d sangkalkan lagi i will get baby boy..

Tapi apa2 pun itu hanya fakta..tuhan yang lebih mengetahui..kita tunggu jelah baby keluar ye..semoga baby sihat dan sempurna..amin..

K lah taknak bebel panjang2..nak sambung buat kerja..papai..

posted from Bloggeroid

Monday, October 13, 2014

Ohh again...

Lagi aku terbeli(secara sengaja) stokin baby yang ada muka katak.muahahaha.



Memang aku tergila2 ngan froggy ne.kalau terjumpa lagi memang aku beli lagi.blanket froggy pun aku dah beli.sikat rambut yang ada muka katak pun aku beli tau.hihihi.nanti aku share gambarnya ok.

Ok bai.

posted from Bloggeroid

Thursday, October 02, 2014

Gara2 rindu awak 200%

Tentu ramai orang yang gyla dengan cerita ini.aku pun suka tengok cerita rindu awak 200%.oleh kerana itu juga aku telah terpikat dengan patung katak milik armel.hahaha.

Sangup tau aku cari patung katak.akhirnya aku jumpa jugak.cute.




Nanti nak beli patung katak yang kecil untuk my baby.oh ye..aku pun ada beli barang baby yang ada gambar katak.suka sangat2 ngan gambar katak tapi kalau katak betul aku geli lerr..hihihi...

posted from Bloggeroid