JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Friday, September 04, 2015

Alhamdullilah akhirnya penantian sudah berakhir

Wah bukan main panjang tajuk atu tu.hihihi.buat pengetahuan semua sekarang aku dah pun tinggal dirumah kami sendiri.rumah yang diberikan khas dari Sultan untuk rakyatnya yang memohon untuk mendapatkan rumah.aku dapat di perumahan kampoung panchor mengkubau mentiri msa bulan 5 yang lepas.



Inilah istana kami anak beranak tinggal sampai bila2.walaupun menunggu belasan tahun tapi syukur akhirnya dapat jugak.



Background tu tangga rumah kami.

Penat usah cakaplah bila dah tinggal dirumah dua tingkat.penat2 pun berbaloi juga.hihihi.memang kami seronok tinggal dirumah baru sebab ada halaman depan dan belakang.before ne memang tinggal di flat yang cuma ada beranda depan dan belakang.
Sekarang anak2 aku bebas nak main kat luar tapi kena pantau jugaklah.takdelah bebas sangat.hihihi.
Oklah itu je aku nak share good news.papai

posted from Bloggeroid

Wednesday, September 02, 2015

Kira duit dalam tabung

Takdelah banyak mana pun.saja2 nak kira berapa duit yang ada dalam tabung tu.ada duit lebih baru menabung tapi memang jarang nak menabung.huhuhu.







See tak banyak pun tapi akan ku penuhi tabung itu.hahaha.

posted from Bloggeroid

Wednesday, August 26, 2015

Az-zaharah humairah


Baby Zara lena d ulit mimpi

Saja nak upload gambar baby Zara sebab nak share dengan korang semua.mungkin ini anak aku yg last.ahakz.



kepala dah botak.aku sendiri yg cukur rambut baby Zara tau.ohsem.


ketika baby Zara nak bersunat.baby Zara bersunat semasa umur 44hari.


baby Zara marah ke tu?


Keklinik untuk perjanjian one month injection


With nenek girl(mil aku)


My daughters.


Baby Zara buat muka garang

Ok nanti2 aku upload lagi gambar anak bungso aku ne.bai

posted from Bloggeroid

Friday, August 07, 2015

Raya kami 2015

Assalamualaikum..dah lama tak besiaran di dunia blogger.tahap kemalasan tu kadang timbul bila nak taip.lagipun susah jugak nak susun ayat.hihihi.

Macammana raya u ols tahun ini?raya kami tahun ini tak semeriah tahun2 lepas sebab takde main mercun di mlm raya.hahaha.anak2 main mercun seminggu lepas raya.tu pun main mercun pop2 je.jadilah daripada takde main langsung.

Gambar raya tahun ini pun kureng sebab aku susah nak ambil gambar.yelah aku kerap pegang baby zara.hihihi.nak pegang hp pun susah.tangan dia selalu je nak capai hp.







Itu je gambar yang ada kat hp aku.hahaha.oklah tu je aku nak pot pet sebab dah ketandusan idea.papai.

Friday, April 10, 2015

♡Oppss baru timbul

Macam kekok rasanya bila menaip.sudah terlalu lama aku tak singah ke blogku.memang aku akui sedikit bizi sebab ada baby n menjalankan bisnes kecilku 'buat sticker buku,label n resit'.

Last aku update blog 1hb desember 2014.esoknya 2hb desember aku melahirkan baby gurl.kami menamakannya 'Az-zaharah humairah'.



Beberapa jam selepas baby zara dilahirkan.sekarang baby zara dah besar 4bulan.



Sekarang aku buat bisnes kecil2an.alhamdullilah semakin berkembang.customer pun dah ada yang regular.syukur kepadaNya.





Oklah sebagai penutup nak hadiahkan gambar dari baby zara.ehe..


posted from Bloggeroid