JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Friday, April 10, 2015

♡Oppss baru timbul

Macam kekok rasanya bila menaip.sudah terlalu lama aku tak singah ke blogku.memang aku akui sedikit bizi sebab ada baby n menjalankan bisnes kecilku 'buat sticker buku,label n resit'.

Last aku update blog 1hb desember 2014.esoknya 2hb desember aku melahirkan baby gurl.kami menamakannya 'Az-zaharah humairah'.



Beberapa jam selepas baby zara dilahirkan.sekarang baby zara dah besar 4bulan.



Sekarang aku buat bisnes kecil2an.alhamdullilah semakin berkembang.customer pun dah ada yang regular.syukur kepadaNya.





Oklah sebagai penutup nak hadiahkan gambar dari baby zara.ehe..


posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas mendowload dn upload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete