JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, August 26, 2015

Az-zaharah humairah


Baby Zara lena d ulit mimpi

Saja nak upload gambar baby Zara sebab nak share dengan korang semua.mungkin ini anak aku yg last.ahakz.



kepala dah botak.aku sendiri yg cukur rambut baby Zara tau.ohsem.


ketika baby Zara nak bersunat.baby Zara bersunat semasa umur 44hari.


baby Zara marah ke tu?


Keklinik untuk perjanjian one month injection


With nenek girl(mil aku)


My daughters.


Baby Zara buat muka garang

Ok nanti2 aku upload lagi gambar anak bungso aku ne.bai

posted from Bloggeroid

Friday, August 07, 2015

Raya kami 2015

Assalamualaikum..dah lama tak besiaran di dunia blogger.tahap kemalasan tu kadang timbul bila nak taip.lagipun susah jugak nak susun ayat.hihihi.

Macammana raya u ols tahun ini?raya kami tahun ini tak semeriah tahun2 lepas sebab takde main mercun di mlm raya.hahaha.anak2 main mercun seminggu lepas raya.tu pun main mercun pop2 je.jadilah daripada takde main langsung.

Gambar raya tahun ini pun kureng sebab aku susah nak ambil gambar.yelah aku kerap pegang baby zara.hihihi.nak pegang hp pun susah.tangan dia selalu je nak capai hp.







Itu je gambar yang ada kat hp aku.hahaha.oklah tu je aku nak pot pet sebab dah ketandusan idea.papai.